Ook tijdens de wintermaanden is er een Lettermarkt op Nieuw Zuid

Goed nieuws voor liefhebbers van het betere boek, want De Lettermarkt – onze maandelijkse boekenmarkt op Nieuw Zuid – zal ook tijdens de wintermaanden plaatsvinden. Jawel, wie tijdens de wintermaanden graag in een hoekje kruipt met een goed boek, kan op het Panamarenkoplein ook tijdens de kortste dagen van het jaar het juiste leesvoer vinden.

Sfeerfoto van de Lettermarkt op Nieuw Zuid
De Lettermarkt op Nieuw Zuid (foto: Frederik Beyens)

“De Lettermarkt wordt stilaan een vaste waarde in de wereld van het betere boek”, zegt Paul Cleyman, ambassadeur van De Lettermarkt. “Veel liefhebbers komen elke keer opnieuw terug om boeken, strips en lp’s te vinden uit lang vervlogen tijden of net omdat ze hier de meest omvangrijke keuze hebben aan uitstekende literatuur of spannende boeken.”

“Ik ben blij dat De Lettermarkt het hele jaar blijft doorlopen. Initieel werd er beslist om de boekenmarkt tijdens de koude wintermaanden on hold te zetten, maar door de grote interesse gaan we toch elke eerste zaterdag van de maand onze kraampjes opzetten. Momenteel zijn we aan het bekijken of we tijdens de wintermaanden ook wat andere randactiviteiten kunnen voorzien, maar daarover kunnen we nog niets concreets vertellen.”

De eerstvolgende Lettermarkt vindt plaats op zaterdag 2 november op het Panamarenkoplein op Nieuw Zuid. De edities daarna zijn gepland op 7 december, 4 januari, 1 februari en 1 maart. Telkens opent de markt om 10 uur en blijft ze open tot 16 uur.

De Lettermarkt op Nieuw Zuid (foto: Frederik Beyens)